Nieuw: online opleidingen voor toezichthouders

Uitbreiding bestaande aanbod

Met onze online lessen bieden we je een uitbreiding van ons aanbod en komen daarmee tegemoet aan de toenemende vraag naar e-learning mogelijkheden in deze bijzondere tijd. We merken dat deze vraag sterk leeft, en niet alleen bij de jongere generatie! Voor de duidelijkheid: de lessen op locatie blijven eveneens bestaan, maar zijn verplaatst naar een later tijdstip.

Nieuw: online lessen vanaf 16 april 2020

Vanaf donderdag 16 april 2020 kun je onze lessen online volgen. We starten met de favorieten bij onze klanten, en daarna volgen ook de andere modules uit De Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl snel. Dus eerst:

Basismodule ‘Op weg naar nieuw toezicht’

Inmiddels zit de eerste groep VOL en zijn er nieuwe data gepland voor een volgende serie online lessen. Bekijk de volgende data.

In de online basismodule studeer je zelfstandig achter je eigen laptop of ander device. Daarnaast volg je drie online lessen met andere deelnemers en een docent en sluit je af met een slotbijeenkomst (zg. blended learning).

e-learning en online opleidingenDoor het volgen van de online basismodule kom je als toezichthouder net zo beslagen ten ijs als met de lessen op locatie. In de slotbijeenkomst op locatie oefenen we je vaardigheden uitgebreider. Je gaat dan praktijksituaties toepassen in rollenspellen en natuurlijk live netwerken met andere (aankomende) toezichthouders.

Bovendien kiezen we ervoor om met maximaal 5 deelnemers online les te geven, zodat je de aandacht krijgt die je van ons gewend bent. Wil je meer weten over lesstof, opbouw, leerdoelen en je investering? Bekijk alle informatie.

Het lesmateriaal staat voor je klaar in je eigen online leeromgeving. Je hebt dan nog mooi de tijd om je voor te bereiden op je eerste online les.

Zin om mee te doen? Schrijf je in of bel ons op 085 130 9239 voor meer informatie. Je pakt de eerste lessen zelfstandig op ter voorbereiding op je eerste online les.

Update 17 april: de eerste groep is VOL en er is een nieuwe serie online lessen gepland op de dinsdagen 19 mei, 9 juni en 30 juni en een slotbijeenkomst op locatie op 21 januari 2021.

Oriëntatie ‘Alles wat je wilt weten over toezichthouder worden’

Deze oriëntatie kun je geheel zelfstandig volgen op je eigen laptop of ander device (zg. e-learning). Na afloop weet je of toezicht houden bij je past. Het lesmateriaal staat voor je klaar in je eigen online leeromgeving.

Meer weten over lesstof, opbouw, leerdoelen en je investering? Bekijk alle informatie. Je kunt je daar ook inschrijven.

Voordelen online leren

Met de online lessen van De Erkende Toezichthouder combineer je lesstof die al jaren uitstekend door onze klanten wordt beoordeeld met de flexibiliteit die de thuisstudie je biedt:

  • starten wanneer je zelf wilt
  • zelf je momenten voor studietijd kiezen
  • je eigen tempo bepalen
  • ontbreken van reis- en daarmee filetijd

Ja, ik schrijf me in voor de e-learning Oriëntatie op toezichthouder worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *