Over de Erkende Toezichthouder

De Erkende Toezichthouder is ooit begonnen als een-vrouws-bedrijf met Caroline Wijntjes als oprichter en eigenaar. Inmiddels zijn we een snelgroeiende en toonaangevende netwerkorganisatie met meer dan vijftien ondernemers die werken voor het merk De Erkende Toezichthouder. Sinds onze oprichting in 2012 hebben we maar één doel: jou toe te rusten met toezicht nieuwe stijl én de weg daarnaar toe te kennen. Leidend daarin zijn onze kernwaarden aandacht, grensverleggend, laagdrempelig en verfrissend.

Professionaliseren

We professionaliseren vrijwel wekelijks raden van toezicht en commissarissen uit alle sectoren en type bedrijven in de transitie naar nieuw toezicht, en doen dat verfrissend en met aandacht. Daarnaast focussen we ons op de werving en selectie van de zelf opgeleide nieuwe generatie toezichthouders. Ons netwerk bestrijkt vele duizenden toezichthouders en commissarissen in Nederland.

Laagdrempelig

Met meer dan 600 deelnemers per jaar aan onze academie werken we laagdrempelig en grensverleggend om het nieuwe toezicht als een olievlek uit te breiden, waarbij we ons keihard inzetten om onze klanten te inspireren en te ondersteunen.

Kwaliteit

De Erkende Toezichthouder staat bekend als een kwalitatief hoogwaardig merk. Onze positie in Nederland als pionier in het nieuwe toezicht vloeit voort uit onze passie voor vernieuwing, onze governance expertise en de wijze waarop we samenwerken met partners in business.