Online in-company opleidingen

De online in-company opleidingen zijn de online variant van onze zelfevaluaties,  professionaliseringsessies en opleidingen op locatie, die wij verzorgen voor RvT’s en RvC’s.

Deze in-company opleidingen zijn maatwerk en dus speciaal ontwikkeld voor jouw RvT. Ze zijn bedoeld voor RvT’s die hun eigen functioneren willen bespreken, teamtrainingen houden en willen professionaliseren in toezicht nieuwe stijl.

Opzet online in-company opleidingen

De online in-company opleidingen bestaan uit twee delen:

  1. Je krijgt eerst toegang tot de lessen in onze online leeromgeving, waarmee je je zelfstandig voorbereidt aan de hand van vragen en praktijkvoorbeelden uit de toezichtspraktijk.
  2. Daarna volgt een online interactieve bijeenkomst waarin je samen met je collega toezichthouders het gesprek aangaat onder onze begeleiding. Hierin passen we online werkvormen en praktijksituaties toe die passen bij jouw RvT.

Een ideale mix van samen leren!

Logische leerroute

De online lessen kennen een vaste structuur en zijn eenduidig van opzet. Door de route die we hebben aangebracht, vind je makkelijk je weg door de lesstof. Dat biedt je gegarandeerd houvast bij het leren! De verschillende werkvormen zijn bovendien afwisselend, waardoor je met plezier en energie jullie eigen programma zelfstandig doorloopt.

Ondersteuning bij de online bijeenkomst

De online in-company opleiding wordt begeleid door founder Caroline Wijntjes, bij wie je altijd terecht kunt voor vragen over het materiaal in onze online leeromgeving, én die de online bijeenkomst met je collega’s ondersteunt. Daarin staat jullie eigen programma centraal, waarin we het geleerde toepassen op jullie eigen toezicht en RvT.

Wil je meer weten over onze online in-company opleidingen? Kijk verder voor meer informatie per opleiding:

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden in jouw situatie contact op Caroline Wijntjes.