Actueel

COVID-19 en De Erkende Toezichthouder 

De Erkende Toezichthouder volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet. We volgen hierin de richtlijnen en de adviezen van de overheid en veiligheidsregio’s om coronaproof te zijn en te blijven. Wij willen dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven, om juist die organisaties waarop de impact groot is goed te kunnen ondersteunen in deze onzekere tijd.

De lessen op locatie

De overheid heeft op 23 februari 2021 opnieuw maatregelen afgekondigd in het kader van Covid-19. De maximale norm voor groepen binnen is 2 personen. De overheid adviseert het hoger en universitair onderwijs, de lessen digitaal te houden. Inmiddels hebben we, naar grote tevredenheid van onze klanten, De Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl al sinds het voorjaar van 2020 online. Onze lessen op locatie zullen daarom tot en met maandag 15 maart 2021 digitaal gaan.

Online leren en e-learning sinds april 2020

We gunnen je ook tijdens een lockdown van harte de mogelijkheid om het nieuwe toezicht tot je te nemen waar je interesse naar uitgaat. Daarom nodigen we je uit gebruik te maken van onze online mogelijkheden. Volg de lessen van onze Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl via onze online leeromgeving en online lessen met de andere deelnemers en je docent. Bekijk de mogelijkheden:

Ze zijn interactief, bevatten veel multimediaal materiaal en bovendien word je ondersteund door een docent en sta je online in verbinding met de andere deelnemers.

Ondersteuning voor RvT en RvC 

Voor onze begeleiding van jouw RvT en RvC voor zelfevaluatie, professionalisering en werving & selectie gaan de ontmoetingen op locatie door, aangezien we voldoen aan de maximale groepsgrootte en zijn bovenstaande maatregelen op locatie genomen.
We verzorgen echter ook zelfevaluaties, professionalisering en werving & selectie online. Daar waar toezichthouders en commissarissen dat veiliger vinden of wegens kwetsbaarheden dat noodzakelijk achten.

De online in-company trainingen zijn interactief, bevatten veel multimediaal materiaal en bovendien vindt er aansluitend een online bijeenkomst plaats waarin je wordt ondersteund door De Erkende Toezichthouder en sta je online in verbinding met je collega toezichthouders.
Wegens de vele aanvragen en onze volle agenda’s is het verstandig alvast een tijdstip in te plannen onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

“When written in Chinese,
the word ‘crisis’ is composed
of two characters.
One represents danger and
the other represents opportunity.”

John F. Kennedy

Bereikbaarheid

Het team van De Erkende Toezichthouder is gewend om virtueel te werken, dus zijn we volop aan het werk. Neem contact met ons op als je vragen over bovenstaande hebt.

Wij wensen je een goede gezondheid toe, en horen graag van je.

Het team van De Erkende Toezichthouder
23 februari 2021