COVID-19 en De Erkende Toezichthouder 

De Erkende Toezichthouder volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet. We volgen hierin de richtlijnen en de adviezen van het RIVM en de overheid. Wij willen dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven, om juist die organisaties die het zwaar zullen krijgen goed te kunnen ondersteunen in deze onzekere tijd.

De lessen op locatie

De lessen van onze Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl op locatie zijn vanaf maandag 1 juni 2020 weer gestart. Hierbij werken we nauw samen met onze partners op de locaties, en dat zij de maatregelen in verband met het coronavirus, bijvoorbeeld de anderhalvemeter richtlijn en registratie van persoonsgegevens, hanteren. Locaties die daarvoor te klein zijn, wijken we uit naar vergaderruimtes die ruim van opzet zijn.

E-learning en online leren sinds 16 april 2020

We gunnen je ook in deze periode van harte de mogelijkheid om de kennis tot je te nemen waar je interesse naar uitgaat. Daarom nodigen we je uit gebruik te maken van onze e-learning mogelijkheden. Volg de lessen van onze Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl online. Bekijk de mogelijkheden:

Ze zijn interactief, bevatten veel multimediaal materiaal en bovendien word je ondersteund door een docent en sta je online in verbinding met de andere deelnemers.

Overige ondersteuning

Voor het begeleiden van RvT’s en RvC’s voor zelfevaluaties, professionalisering en werving & selectie bekijken we in gezamenlijk overleg wat er mogelijk is. Veelal gaan de ontmoetingen op locatie gewoon door, waarin bovenstaande maatregelen zijn genomen. Het is momenteel regionaal maatwerk.
We verzorgen echter ook zelfevaluaties en werving & selectie online. Soms is het nu eenmaal beter elkaar in de ogen te kijken en de fysieke ontmoeting op een latere datum wél in te plannen wegens vele aanvragen en onze volle agenda’s.

“When written in Chinese,
the word ‘crisis’ is composed
of two characters.
One represents danger and
the other represents oppertunity.”

John F. Kennedy

Bereikbaarheid

Het team van De Erkende Toezichthouder is gewend om virtueel te werken, dus zijn we net als anders volop aan het werk. Neem daarom contact met ons op als je vragen over bovenstaande hebt.

Wij wensen je een goede gezondheid toe, en horen graag van je.

Het team van De Erkende Toezichthouder
6 augustus 2020