COVID-19 en De Erkende Toezichthouder 

De Erkende Toezichthouder volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet. We volgen hierin de richtlijnen en de adviezen van het RIVM en de overheid. Wij willen dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven, om juist die organisaties die het zwaar zullen krijgen goed te kunnen ondersteunen in deze onzekere tijd.

De lessen op locatie
De lessen van onze Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl op locatie worden vanwege het coronavirus verschoven tot na maandag 1 juni 2020. Het kabinet heeft bijeenkomsten verboden in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus, en daar staan wij achter. Wij houden je persoonlijk op de hoogte bij wijzigingen.

E-learning
We gunnen je echter, van harte de mogelijkheid om toch de kennis tot je te nemen waar je interesse naar uitgaat. Daarom nodigen we je uit gebruik te maken van onze e-learning mogelijkheden. Volg de lessen van onze Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl online. Ze zijn interactief, bovendien wordt  je ondersteund door een docent, en sta je online in verbinding met de andere deelnemers.

Maak je keuze
Onze deelnemers wordt de keuze geboden: overgaan op online leren, dus direct meedoen of de lessen op locatie blijven volgen. In dat geval wordt je huidige plaatsing voor 1 juni 2020 in overleg verschoven naar een later moment.

Overige ondersteuning
Voor het begeleiden van RvT’s en RvC’s voor zelfevaluaties en werving & selectie bekijken we in gezamenlijk overleg wat er mogelijk is. Zo verzorgen we diensten online via Microsoft Teams, Skype of Zoom. Het blijft echter maatwerk. Soms is het nu eenmaal beter elkaar in de ogen te kijken en de fysieke bijeenkomst op een latere datum nu alvast in te plannen.

“When written in Chinese,
the word ‘crisis’ is composed
of two characters.
One represents danger and
the other represents oppertunity.”

John F. Kennedy

Bereikbaarheid
Het team van De Erkende Toezichthouder is gewend om virtueel te werken, dus zijn we net als anders goed bereikbaar. Neem daarom contact met ons op als je vragen hebt.

Wij wensen je voor nu een goede gezondheid toe, en horen graag van je.

Het team van De Erkende Toezichthouder
23 maart 2020