Actueel

Uitbreiding blended opleidingen en zelfstudies vanaf september 2023

Verschillende opleidingen van De Erkende Toezichthouder zijn sinds 2021 blended ingericht en worden geroemd door onze deelnemers. We krijgen volop waardering voor de opzet en inhoud van de lessen in onze online leeromgeving! Vervolgens actief uitgedaagd worden door onze docenten op locatie zorgt ervoor dat het geleerde beter beklijft. Blended betekent bij De Erkende Toezichthouder de combinatie van online zelf leren én elkaar fysiek ontmoeten in kleine groepen tot maximaal 10 deelnemers.

Je hebt bovendien bij De Erkende Toezichthouder een keuze.

Je kunt namelijk ook thuis aan de slag via zelfstudie. Neem het roer zelf in handen en leer in je eigen tempo thuis, waardoor je opleiding eventueel sneller kan worden afgerond. Krijg direct bij je inschrijving een jaar lang toegang tot onze online leeromgeving, en ook nog een extra jaar gratis erbij.
Bij De Erkende Toezichthouder ga je niet passief luisteren naar video-colleges, of met 99 deelnemers in een webinar casuistieken ‘uitdiepen’ of alleen artikelen uit de online ‘leer’omgeving downloaden. Onze online leeromgeving is zoveel meer dan dat: het verrijkt je met vernieuwende kennis over toezicht en bevat een grote diversiteit aan leervormen. Het duidelijke leerpad, de leerdoelen, oefenopdrachten, extra uitleg in video’s, podcasts, stellingen enzovoorts, zorgen ervoor dat jij een eerste stevige basis legt om een goede of betere toezichthouder nieuwe stijl te worden.

Dit alles maakt onze opleidingen zo waardevol én onderscheidend. En mooi meegenomen: veruit de goedkoopste in Nederland!

Met de goede ervaringen van de afgelopen jaren zijn vanaf september 2023 al onze opleidingen blended of via zelfstudie beschikbaar. Zowel de blended opleidingen als de zelfstudies zijn er voor aankomende, startende als gevorderde toezichthouders en commissarissen.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaande. Wij ontmoeten je graag!

Het team van De Erkende Toezichthouder