Actueel

COVID-19 en De Erkende Toezichthouder

Wij nodigen je uit om samen te leren!

De Erkende Toezichthouder geeft jou de vrijheid om zelf te kiezen!

Onze opleidingen op locatie en online gaan door. Je vindt daarom in ons lesrooster een overzicht van de mogelijkheden.

Opleidingen op locatie zijn open en gaan door

Onze opleidingen op locatie zijn open en gaan door, waarbij wij de coronaregels in acht nemen. De 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje, en het luchten van de lesruimte zijn minimale voorwaarden die wij stellen aan het veilig bij elkaar komen.
Voor locaties met een horecafunctie die nog gesloten zijn en je op onze website ziet staan, zullen wij (tijdelijk) zorgen voor een goede vervangende locatie. Daarbij kan het zijn dat deze locaties anders zijn dan je van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor je begrip.

Online opleidingen gaan altijd door

Wil jij je ervan verzekeren geen last te hebben van de lockdowns? Veel klanten gebruiken onze online academie: zelfstudie in de leeromgeving met de interactieve begeleiding van je online docent. Gewoon omdat je dit handig en leerzaam vindt, of omdat je de fysieke ontmoeting te risicovol vindt om redenen die jij belangrijk vindt.

De ondersteuning van RvT’s op locatie gaan door, en blijven we ook online doen.

De Erkende Toezichthouder volgt de richtlijnen en de adviezen van de rijksoverheid en veiligheidsregio’s nauwgezet. Als opleidingsinstituut mogen wij jou voorbereiden voor de praktijk en het beroep van toezichthouder. Wij willen graag dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven om juist die organisaties waarop de impact van corona groot is, te kunnen blijven ondersteunen in deze onzekere tijd.

Bereikbaarheid

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaande. Wij wensen je een goede gezondheid toe en ontmoeten je graag (online)!

Het team van De Erkende Toezichthouder
15 januari 2022