Actueel

COVID-19 en De Erkende Toezichthouder

Wij nodigen je uit om samen te leren!

De Erkende Toezichthouder geeft jou de vrijheid om zelf te kiezen!

Onze opleidingen op locatie en online gaan door. Je vindt daarom in ons lesrooster een overzicht van de mogelijkheden.

Opleidingen op locatie zijn open en gaan door

Sinds 25 februari 2022 zijn onze leslocaties gevrijwaard van alle COVID-19 maatregelen, en veilig bevonden. Vanzelfsprekend geldt dat we je vragen bij klachten voorafgaand een zelftest te doen. In het geval dat u positief bent, niet te komen en contact met ons secretariaat op te nemen.

Online opleidingen gaan altijd door

Veel van onze klanten gebruiken de online academie: zelfstudie in de leeromgeving met de interactieve begeleiding van je online docent. Gewoon omdat je dit handig en leerzaam vindt, of omdat je de fysieke ontmoeting nog altijd te risicovol vindt om redenen die jij belangrijk vindt.

Ondersteuning RvT’s en RvC’s

Ook de begeleiding van RvT’s, en werving & selectietrajecten voor RvT vacatures gaan op locatie door.

De Erkende Toezichthouder volgt de richtlijnen en de adviezen van de rijksoverheid en veiligheidsregio’s nauwgezet. Wij willen graag dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven om juist die organisaties waarop de impact van corona groot is, te kunnen blijven ondersteunen in deze onzekere tijd.

Bereikbaarheid

Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaande. Wij wensen je een goede gezondheid toe en ontmoeten je graag!

Het team van De Erkende Toezichthouder
25 februari 2022