Actueel

COVID-19 en De Erkende Toezichthouder

De Erkende Toezichthouder volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet. We volgen hierin de richtlijnen en de adviezen van de overheid en veiligheidsregio’s om coronaproof te zijn en te blijven. Wij willen dat (aankomende) toezichthouders en commissarissen gezond blijven, om juist die organisaties waarop de impact groot is goed te kunnen ondersteunen in deze onzekere tijd.

Opleiding mag weer op locatie!

De Erkende Toezichthouder mag weer lessen op locatie houden. Dit is conform de richtlijnen van de overheid, die trainingen en educatieve activiteiten toestaat in besloten plaatsen, uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.* Natuurlijk blijft de online academie bestaan, want daar wordt veel gebruik van gemaakt! Je vindt daarom in ons lesrooster een overzicht van deze beide mogelijkheden.

(Online) ondersteuning RvT’s/RvC’s

Sinds april 2020 hebben wij een uitgebreid online aanbod voor RvT’s en RvC’s, en verzorgen wij uiteraard uw zelfevaluatie, professionalisering en wervings- en selectietraject online waar dat kan, en fysiek waar dat moet. Voor iedereen die dat handiger en veiliger vindt of dat wegens kwetsbaarheden noodzakelijk acht. Ook nu is onze ondersteuning en begeleiding weer in te zetten op locatie, mits dit een besloten plaats* is.

Bereikbaarheid

Het team van De Erkende Toezichthouder is al jarenlang gewend om virtueel te werken, dus zijn we volop aan het werk. Neem contact met ons op als je vragen hebt over bovenstaande.

Wij wensen je een goede gezondheid toe en horen graag van je.

Het team van De Erkende Toezichthouder
28 april 2021

*Een besloten plaats is een ruimte alleen toegankelijk voor direct betrokkenen, denk aan deelnemers en trainers, en niet voor algemeen publiek. Een bedrijf/organisatie is een besloten plaats. Zie de informatie op de website van de Rijksoverheid onder het kopje ‘Regels voor groepsvorming’ en dan ‘Regels voor binnenruimtes’.