Erkenning

Toonaangevende toezichthouders

Dat je als toezichthouder wordt gezien, geaccepteerd en gewaardeerd is lang niet altijd het geval. Dat komt door de huidige manier van toezicht houden: we zitten veel ín de boardroom. Bij De Erkende Toezichthouder brengen we vernieuwing en doen wij dat anders.

Onbeschermde titel

Iedereen mag zich toezichthouder of commissaris noemen. Er bestaat in Nederland geen door de staat erkend accreditatie-instituut voor de opleiding van toezichthouders en commissarissen. Welke partij dan ook, ze claimen allemaal ‘gecertificeerde’ toezichthouders af te leveren. Maar als je goed kijkt, is dat nooit voor de inhoud van het toezicht, maar namens een bepaalde beroepsgroep als advocaten of accountancy die eigen eisen stellen. Het PE-puntensysteem maakt daarvan onderdeel uit. Voor een buitenstaander is dit best lastig te doorgronden.

Certificaat

De Erkende Toezichthouder is een kwalitatief sterk merk, en wij doen bewust niet mee aan deze regeldruk. Ook al voldoen we aan die gestelde eisen, en komen onze deelnemers door de geschiktheidstoets van De Nederlands Bank en de Autoriteit Woningcorporaties.
Wij kiezen voor mens boven systeem. Wel geven wij een certificaat af in De Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl, omdat onze klanten daarom vragen. En dat wordt gewaardeerd door opdrachtgevers en werving & selectiebureaus.

Kwaliteit door onafhankelijkheid

Caroline Wijntjes founder De Erkende ToezichthouderDe Erkende Toezichthouder vindt dat jij als toezichthouder en commissaris erkenning moet krijgen voor het werk dat je doet. Wij trainen toezichthouders en commissarissen om uitstekende resultaten te behalen, tot toezichthouders die ertoe doen, die nog meer waarde toevoegen én daarmee toonaangevend zijn. Belangrijk vinden we, dat deze toonaangevende toezichthouders draagvlak krijgen van hun stakeholders, en daarmee hun erkenning!

Meer weten? Maak kennis met Founder Caroline Wijntjes.