Meer dan 2.000 toezichthouders en commissarissen gingen je voor

De Erkende Toezichthouder kent drie verschillende nieuwsbrieven met ieder een eigen unieke inhoud: voor ervaren toezichthouders, voor aankomende en startende toezichthouders en nieuwe vacatures.

Gratis abonneren

Communicatieteam v.l.n.r.: Natascha Droste, Caroline Wijntjes en Rosanne Langenberg

Abonneer je op een of meer gratis nieuwsbrieven hieronder door eenvoudig je voor- en achternaam en e-mailadres in te vullen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link in je inbox die je moet bevestigen. Na klikken op deze link is je abonnement geregeld!

Een abonnement is gratis en verplicht je tot niets. Natuurlijk geldt er een privacywaarborg: in geen geval verstrekken we jouw gegevens aan derden.  Je kunt je 24 uur per dag en 7 dagen per week afmelden of je eigen gegevens wijzigen, door op de betreffende link te klikken onderaan iedere nieuwsbrief.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van je keuze:

ToezichthouderTips

ToezichthouderTips is de nieuwsbrief voor ervaren toezichthouders en commissarissen. Je vindt er vakinhoudelijke artikelen en tips over je persoonlijke ontwikkeling om waarde toe te voegen als toezichthouder. Je doet verdiepende inzichten, ideeën en inspiratie op die je in de praktijk toe kunt passen. Ook de startdata van onze opleidingsmodules vind je in de ToezichthouderTips.

ToezichthouderTips

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief om als toezichthouder nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie op te doen

 

Lezers over ToezichthouderTips
“Dank weer voor je inspirerende mail, als toezichthouder in diverse instellingen ik lees je berichten en initiatieven altijd met genoegen”
P.J., voorzitter College van Bestuur

“Ik vind je inhoud erg goed en lees je commentaren graag”
D. van D., consultant

Superbvisor Mail

The Superbvisor Mail is de nieuwsbrief voor professionals die zich orienteren op een toezichthoudende functie en/of startend zijn in hun vak. Je vindt er artikelen van leeftijdsgenoten tot 40 jaar en tips om je kennis en vaardigheden als toezichthouder verder te ontwikkelen en hoe je toe kan treden tot een RvT. Ook de startdata van onze  opleidingsmodules vind je in The Superbvisor Mail.

 

Lezers over Superbvisor Mail
“Je slaat de spijker meerdere malen op de kop. Ik ben inderdaad nieuwsgierig, leergierig en zou mij meer willen ontwikkelen als toezichthouder/commissaris”
E.Z., advocaat

VacatureTips

In de VacatureTips brengen we je als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures voor toezichthouders, commissarissen en trainees nieuwe stijl. En artikelen en tips van toezichthouders hoe zij hun ‘droomcommissariaat’ hebben gevonden. Ook de startdata van onze nieuwe opleidingsmodules vind je in de VacatureTips.

 

Lezers over VacatureTips
“Ik lees graag je nieuwsbrief”
I.S., beleidsmedewerker

“Dank voor al je input! Ik ga lekker grasduinen!”
L.B., toezichthouder