Archieven

25. Coaching door jouw docent

Voor aankomende toezichthouders en commissarissen die tijdens De Erkende Opleiding toezichthouder nieuwe stijl individuele coaching wensen voor extra ondersteuning, zoals check op cv en sollicitatiebrief.

24. Coaching en mentorschap door founder Caroline Wijntjes

Voor toezichthouders die ervoor open staan om in de spiegel te kijken. Je wordt gecoacht door Caroline Wijntjes, expert op het gebied van de transitie in toezicht en de consequenties voor je persoonlijke- en teamontwikkeling. Kan los of naar behoefte naast de opleiding afgenomen  worden.

19/21. Oriëntatie op toezichthouder worden

Oriëntatie voor talentvolle professionals die overwegen of ze toezichthouder of commissaris willen worden. Je krijgt precies de bagage mee die je nodig hebt om voor jezelf de afweging te maken of toezicht houden voor jou de volgende stap is.

14/15. Verdiepingsmodule: Toezicht op maatschappelijke transities

Leer hoe je als toezichthouder maatschappelijke transitievraagstukken hoger op de agenda kunt zetten van de RvT, en impactvol mee bouwt aan de toekomstbestendigheid van de organisatie. Transitie gaat over uiteenlopende thema’s, zoals sociale veiligheid, tekorten op de arbeidsmarkt en klimaatverandering, maar kent een eenduidige aanpak om als organisatie de huidige transitie van risico tot kans…
lees verder »

08/09. Basismodule: Op weg naar Nieuw Toezicht

Module voor aankomende en startende toezichthouders om de basis van het nieuwe toezicht te ontdekken. Je ontwikkelt je eigen visie en ambitie op nieuw toezicht, en leert hoe je in de rol van toezichthouder het samenspel met stakeholders kunt aanpakken en hoe je aan nieuw toezicht bouwt.