ToezichthouderTips

Communicatieteam v.l.n.r.: Natascha Droste, Caroline Wijntjes en Rosanne Langenberg

ToezichthouderTips is de nieuwsbrief van De Erkende Toezichthouder. Je vindt er vakinhoudelijke artikelen en tips over je ontwikkeling tot succesvolle toezichthouder of commissaris. Je doet inzichten, ideeën en inspiratie op die je in je dagelijkse praktijk als toezichthouder toe kunt passen. Ook de startdata van onze nieuwe opleidingsmodules vind je in ToezichthouderTips.

Meer dan 2.000 toezichthouders en commissarissen gingen je inmiddels voor

Een abonnement is gratis en verplicht je tot niets. Natuurlijk geldt er een privacywaarborg: in geen geval verstrekken we jouw gegevens aan derden.  Je kunt je 24 uur per dag en 7 dagen per week afmelden of je eigen gegevens wijzigen, door op de betreffende link te klikken onderaan iedere nieuwsbrief.

Let op

Wij zien de laatste tijd dat ontvangende mailservers steeds strenger worden in het uitfilteren van mogelijk ongewenste mail. Dit raakt soms ook nieuwsbrieven waarvoor je je inschrijft. Mocht je na inschrijving op ToezichthouderTips geen bevestiging ontvangen, laat het ons dan weten, dan lossen we het met je op. Zorg er in ieder geval voor dat je De Erkende Toezichthouder toevoegt aan het adresboek van je inbox.

Abonneren

Abonneer je op de gratis ToezichthouderTips door rechts je naam en e-mailadres in te vullen in de kolom. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Na klikken op deze link is je gratis abonnement geregeld.

Lezers over ToezichthouderTips
“Dank weer voor je inspirerende mail, als toezichthouder in diverse instellingen ik lees je berichten en initiatieven altijd met genoegen”
P.J., voorzitter College van Bestuur

“Ik vind je inhoud erg goed en lees je commentaren graag”
D. van D., consultant

“Je slaat de spijker meerdere malen op de kop. Ik ben inderdaad nieuwsgierig, leergierig en zou mij meer willen ontwikkelen als toezichthouder/commissaris”
E.Z., advocaat

“Ik lees graag je nieuwsbrief”
I.S., beleidsmedewerker

“Dank voor al je input! Ik ga lekker grasduinen!”
L.B., toezichthouder