Elma Hafkamp

Elma Hafkamp is business partner van De Erkende Toezichthouder, (senior)docent NHLStenden Hogeschool, commissaris en toezichthouder. Toen Elma enkele jaren geleden haar werkzaamheden op het gebied van toezicht wilde uitbreiden, kwam ze ‘toevallig’ in aanraking met Caroline Wijntjes. Diens visie op toezicht houden sprak haar meteen aan.

Het gedachtegoed van De Erkende Toezichthouder past bij Elma omdat:
‘Caroline niet in de inhoudelijke kennis centraal stelt die je als toezichthouder moet hebben,  maar vooral insteekt op de rol die je als toezichthouder hebt als individu, als lid van een RvT en in relatie tot de bestuurder en de stakeholders van een organisatie. Dit gedachtegoed draag ik graag uit, waarbij de opzet van de opleidingen me ook erg aanspreekt.  Wisselende werkvormen als theorie, casussen en rollenspellen maken het erg levendig en de interactie in kleine settings dragen daar ook toe bij. Ik beleef veel plezier aan het docentschap. Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien in hun rol, zeker als gaandeweg blijkt dat ze talent hebben voor het toezichthouderschap.’

Elma HafkampElma Hafkamp, bekijk haar LinkedInprofiel,
Ze is business partner, (senior)docent NHLStenden Hogeschool, commissaris en toezichthouder bij Stichtting Zorggroep Noorderboog en bij Stichting Proloog.