Gratis ToezichthouderTips

 

In ToezichthouderTips schrijf ik inhoudelijk interessante en bruikbare tips over hoe je jezelf tot een succesvolle toezichthouder of commissaris kunt ontwikkelen. Iedere keer inzichten, ideeën en inspiratie op doen om succesvol toezicht te houden!
Daarnaast vind je in mijn nieuwsbrief aankondigingen van en kortingen op mijn programma’s die van start gaan.
Meer dan 1000 toezichthouders en commissarissen gingen je inmiddels voor!

Je kunt je gratis abonneren. Een abonnement op mijn ToezichthouderTips verplicht je verder tot niets. Natuurlijk geldt er een privacywaarborg: in geen geval zullen jouw gegevens aan derden verstrekt worden. Je kunt je 24 uur per dag en 7 dagen per week afmelden of je eigen gegevens wijzigen, door op de juiste link te klikken onderaan iedere nieuwsbrief.

K.Verbeek18zw

Abonneer je op de gratis ToezichthouderTips door rechts je naam en e-mailadres in te vullen in de kolom. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Na klikken op deze link is je gratis abonnement geregeld.

Dit is wat lezers van ToezichthouderTips vinden:

“Dank weer voor je inspirerende mail, als toezichthouder in diverse instellingen ik lees je berichten en initiatieven altijd met genoegen” – P.J., voorzitter College van Bestuur

“Ik vind je inhoud erg goed en lees je commentaren graag” – D. van D., consultant

“Je slaat de spijker meerdere malen op de kop. Ik ben inderdaad nieuwsgierig, leergierig en zou mij meer willen ontwikkelen als toezichthouder/commissaris” – E.Z., advocaat

“Ik lees graag je nieuwsbrief” I.S., beleidsmedewerker

“Dank voor al je input! Ik ga lekker grasduinen!” – L.B., toezichthouder

Reacties zijn gesloten.