E-book: Hoe word je toezichthouder?

 

Ook jij kunt als talentvolle professional toezichthouder of commissaris worden. Hoe? In dit E-book neem ik je stap voor stap mee in de wereld van het toezicht houden. Lees hier de preview.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Wat houdt toezicht houden in en hoe verschilt dit van besturen?
  • Het algemene profiel van een toezichthouder of commissaris, en ontdek welke ‘capabilities’ je ervoor nodig hebt
  • Hoe weet ik of de functie van toezichthouder bij me past?
  • Kan ik toezichthouder worden als ik geen bestuurlijke ervaring heb?
  • Bij welke bedrijven is mijn kans het grootst om toezichthouder of commissaris te worden?
  • Waar kan ik online de juiste vacatures vinden, en hoe krijg ik vacatures makkelijk in mijn eigen mailbox?
  • Welke vragen moet ik als toezichthouder beslist stellen in een sollicitatiegesprek?
  • Kun je als toezichthouder persoonlijk aansprakelijk gesteld worden?
  • Wat is de makkelijkste manier om daadwerkelijk een functie als toezichthouder te krijgen?

En nog veel meer nieuwe weetjes en praktische tips die je direct kunt gaan toepassen!
Het E-book is een PDF-document dat je na betaling per email krijgt toegestuurd en die je kunt downloaden via Adobe Reader.

Dit is wat klanten over het E-book vertellen:
“Ik ben Caroline tegengekomen in een bijeenkomst en ze zei hele zinvolle dingen, die ik nog niet wist. Dat maakte dat ik ook nieuwsgierig werd naar haar E-book, ondanks dat ik liever een gewoon boek lees.
Wat ik heel prettig vind is dat je als lezer stapsgewijs wordt meegenomen in de wereld van het toezicht houden. Toen ik vragen had voor een sollicitatie heb ik het E-book gebruikt als een praktische encyclopedie, en er stond precies de informatie in die ik nodig had.
Het leest ook prettig en makkelijk met hele goede voorbeelden en ins en outs en do’s en dont’s. Ik heb nu meer inzicht in wat toezicht houden inhoudt, en dat helpt me bij het vinden van het juiste commissariaat!” door Elvira Veldman, accountmanager & bestuurslid

“Je E-book bevat zeker praktische adviezen die ik ter harte zal nemen bij mogelijke vervolgstappen” door J. de B. eigenaar en communicatiespecialist

“Zojuist het boek “Hoe word je toezichthouder” gelezen van @CaroWijn ter voorbereiding op een dagseminar van de Erkende Toezichthouder. Top!” door Max Ruiters, partner bij Delfin Public BV

Prijs
Het E-book Hoe word je toezichthouder? kost €54,99 excl. 9% btw. Je bespaart jezelf op deze manier een hoop zoekwerk, tijd en geld. Zo wordt het je wel heel makkelijk gemaakt!

Reacties zijn gesloten.