Caroline Wijntjes

Goed en gezond toezicht houden is een groeiproces met de juiste focus!

Steeds meer zie ik het verlangen van mensen om maatschappelijk betrokken te zijn, om waarde toe te voegen, werk te kiezen waar je goed in bent en waar je passie ligt.

Voor wie meer wil weten over de persoon Caroline Wijntjes en haar bedrijf De Erkende Toezichthouder kijk dan naar dit korte filmpje dat gemaakt is door BeeScene Productions.
Maak kennis met Caroline Wijntjes en haar bedrijf De Erkende Toezichthouder in dit korte filmpje (1:22 minuut) van BeeScene Productions.

Caroline Wijntjes over haar bedrijf De Erkende Toezichthouder

Caroline Wijntjes over haar bedrijf De Erkende Toezichthouder

Ik ontmoet veel toezichthouders en commissarissen die leren effectief te zijn in de dingen die ze doen. Die bewust kiezen om te willen groeien in hun vak als toezichthouder. En dat is geweldig. Ze pakken zo kansen, die ze in hun dagelijkse werk niet krijgen!
En ook degenen die toezichthouder willen worden hongeren naar informatie of vragen zich af of het vak wel bij hun past. Het toezichthouderschap of commissariaat is een prachtig iets, en dat kan gezien de huidige ontwikkelingen alleen maar zo blijven als je er een succes van wilt maken.

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in het besturen en toezicht houden van allerlei niet-beursgenoteerde ondernemingen. Om succesvol te zijn ondervond ik toen al, moet je je eigen stijl hanteren en je authentiek gedragen. De afgelopen jaren heb ik geleerd om over mijn eigen ego heen te kijken, en meer de menselijke kant in te zetten. Het is een beetje als: “been there, seen it, done it”. Het geheim van toezicht houden is misschien wel de impact die door de wijze van vragen stellen wordt bereikt. Dat leerde ik met vallen en opstaan toen ik werkte in verschillende openbare bibliotheken. En in mijn coaching draai ik niet graag om de hete brij heen.

Momenteel ontleen ik veel plezier aan het actief ondersteunen en inspireren van ambitieuze commissarissen en toezichthouders door het delen van inzichten, ervaringen en ideeën. Dat stelt mij in staat nog steeds te blijven leren, en daarmee vernieuwingen tot stand te brengen waar behoefte aan is. Met De Erkende Toezichthouder help ik zowel individuele toezichthouders als teams van Raden van Toezicht door veel persoonlijke aandacht, betrokkenheid en feedback naar de individuele situatie uit te laten gaan, zodat jij ertoe doet.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Natuurlijk ben ik erg geïnteresseerd in je mening, ideeën en aanvullingen.
Dus vind ik het leuk als je:

    • Reacties plaatst bij mijn artikelen
    • Je abonneert op mijn ToezichthouderTips om een succesvolle toezichthouder te zijn
    • Als je mij volgt op Twitter

Reacties zijn gesloten.