Verdiepingsmodule voor de New Generation Toezichthouders

 

Deze verdiepingsmodule is onder constructie en wordt momenteel omgezet naar onze online leeromgeving.

Het klassieke toezicht maakt plaats voor toezicht nieuwe stijl.
En vele toezichthouders staan er open voor om dat te leren.

ParadigmashiftWe kennen allemaal de bijeenkomsten die ons laten zien wat er fout is gegaan in een RvT of RvC de afgelopen jaren. Het zijn voorbeelden van dat het klassieke toezicht niet meer werkt. Maar kijken vanuit de “klassieke bril” is niet meer toereikend.

Wij hebben daarom een serie bijzondere optredens door en voor collega-toezichthouders samengesteld, die zichzelf blijven uitdagen om het beter en anders te doen, en die het lef hebben om mee te helpen bouwen aan het Nieuwe Toezicht.

TegendestroominToezichthouders die een voorbeeld zijn voor collega’s, én andere (aankomende) toezichthouders inspireren en motiveren dit ook te doen. Verhalen uit de praktijk van het nieuwe toezicht, die laten zien welke drempels je zelf over moet, welke hobbels je onderweg als toezichthouder ervaart en of je wel de resultaten behaalt die de RvT voor ogen had. Toezichthouders die durven te delen…

Daarnaast is het een uitstekende gelegenheid om andere toezichthouders te ontmoeten, die willen leren hoe goed toezicht in de nieuwe economie vorm krijgt.
Deze sessies met ervaringsverhalen in het nieuwe toezicht zijn bedoeld voor ervaren toezichthouders uit alle sectoren en bedrijven, en voor aankomende toezichthouders die een basismodule hebben gehad en verdieping zoeken.

Heb je interesse?
Geef je hier op voor bovenstaande sessies die onderdeel uitmaakt van de module New Generation Toezichthouders.
Na ontvangst van je inschrijving ontvang je eerst een factuur. Als je betaling binnen is, wordt je definitief geplaatst.

Heb je voldoende in huis om toezicht te kunnen houden, maar nog geen (andere) plek in een raad van toezicht of commissariaat? Volg dan de module Met gemak het juiste commissariaat krijgen.
Ben je nog geen of startende toezichthouder, volg dan de basismodule Op weg naar Nieuw Toezicht.

Reacties zijn gesloten.